language

Varaus- ja toimitusehdot

Pyhä-Luosto Matkailu Oy noudattaa majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 30 % varauksen arvosta ja 16 € toimistokulut eräpäivään mennessä. Loppusuoritus erääntyy n. 5 viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, on maksu suoritettava kokonaisuudessaan heti. 

Poikkeuksena Joulun ja Uuden Vuoden majoitusvarausten loppusuoritus, joka erääntyy maksettavaksi n. 10 viikkoa ennen loman alkua, jonka jälkeen peruutetuista Joulun ja Uuden Vuoden varauksista veloitetaan koko vuokrasumma. 

Pyhä-Luosto Matkailu Oy:llä on oikeus perua varaus ilman erillistä ilmoitusta mikäli ennakko- tai loppusuoritusta ei ole maksettu. Laskun yhteydessä lähetetään asiakkaalle varausvahvistus ja kulkuohje avainten luovutuspaikalle. Asiakkaan on esitettävä kuitti avaintenluovuttajalle.

Nettivaraukset

Asiakas vastaa siitä että hän varauksen yhteydessä saa internetistä itselleen laskun ja varausehdot. Varausohjelma lähettää vahvistussähköpostin asiakkaan rekisteröityessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n henkilökunta ei lähetä asiakkaalle laskuja, vahvistusta tms., vaan asiakas voi tulostaa ne varausjärjestelmästä.

Maksukortilla maksettaessa ohjelma lisää automaattisesti 2 % lisämaksun maksettavaan summaan (maksuliikennelaki 1.5.2010).

Varauksen vahvistus

Mikäli varaus maksetaan varaamisen yhteydessä kokonaan tai osittain, asiakkaan tulee varmistua siitä että hän maksutapahtuman jälkeen palaa takaisin Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n varausohjelman vahvistussivulle. Mikäli asiakas maksun jälkeen ei palaa myyjän sivulle, varausta ei synny eikä varausjärjestelmä lähetä sähköpostivahvistusta varauksesta.

Pyhä-Luosto Matkailu Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi. Pyhä-Luosto Matkailu Oy ei takaa että kohde on tässä tilanteessa vielä vapaa. Mikäli kohde ei ole vapaa, rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta.

Peruutus

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä jolloin tieto on tullut majoitusvaraamolle. Varauksen peruuttamisesta peritään 35 € ja toimistokulut 16 €/varaus. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 35 vrk ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan koko vuokra. 

Suosittelemme majoittujillemme matkavakuutusta, johon sisältyy peruutusturva. 

Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman peruutuksena ja uutena varauksena.

Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n oikeus perua varaus: Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Pyhä-Luosto Matkailu Oy perua varauksen, jolloin asiakkaalle pyritään tarjoamaan vastaavanlainen majoitus. Ellei asiakas hyväksy uutta kohdetta on hänellä oikeus saada maksamansa vuokra takaisin vähennettynä peruutuskuiluilla 51 €.

Avainpalvelu ja saapuminen 

Loma-asunnon avaimet saa maksu- tai varauskuittia vastaan Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n toimistolta, joka sijaitsee osoitteessa Laukotie 1.

Asiakkaan on ilmoitettava arvioitu saapumisaika kohteen avaintenluovuttajalle 2 vrk ennen varauksen alkua. Pyydämme ottamaan ehdottomasti yhteyttä ennakkoon toimiston aukioloaikana, mikäli saapuminen tapahtuu aukioloajan ulkopuolella. Loman päätyttyä avaimet tulee palauttaa Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n toimistoon.

Avaintenluovuttajalla on oikeus veloittaa hinnastonsa mukainen korvaus avainten toimituksesta tms., joista ei ole sovittu etukäteen.

Oleskelu lomakohteessa

Kohde on käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Majoituskohteen vuokraan ei sisälly liinavaatteet eikä loppusiivous (ellei vahvistuksessa ole toisin mainittu) joten asiakas tuo mukanaan lakanat ja pyyhkeen sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Jos liinavaatteet ja pyyhkeet tilataan alle 3 vrk ennen majoituksen alkua, lisätään niiden hintoihin toimitusmaksu min. 30€ (ei koske majoitusvarauksia, jotka tehty alle 3 vrk majoituksen alkuun). Makuupussien käyttö on kielletty.
Mikäli siivousta ei ole suoritettu, tai se on tehty puutteellisesti, on Pyhä-Luosto Matkailu Oy:llä oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena. Loppusiivouksen ja liinavaatteet voi myös tilata etukäteen Pyhä-Luosto Matkailu Oy:ltä. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa majoituskohteissa. Mikäli kohteessa on tupakoitu veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 eur. Majoittujalla on velvollisuus tarkistaa lähtiessään että ikkunat on suljettu, huoneiston lämmöt on päällä ja ovet lukittu. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu tai se kuuluisi hintaan, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä sekä likaiset astiat tiskikoneessa. Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista.

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle (myös avaimen katoaminen) tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä kiinteistön omistajalle. Majoittujan omien vahinkojen korvaamiseksi suosittelemme ottamaan henkilökohtaisen matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusturva.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä kohteessa on vuoteita. Teltan, asunto-auton tai asuntovaunun käyttö majoituskohteen tontilla on kielletty.

Lemmikkieläimen tuomisesta majoituskohteeseen on saatava Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n lupa, vain tiettyihin kohteisiin on mahdollista tuoda eläimiä lisämaksusta (norm. 25 eur/eläin). Lemmikit eivät saa oleskella vuoteilla eivätkä sohvilla. Eläinten vahingonteosta ja tekstiilien puhdistuksesta aiheutuvista kuluista vastaa vuokralainen. Lemmikkieläinten jätökset on siivottava pihapiiristä ennen lähtöä. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 60 € / lemmikki / vrk lisämaksu käteisenä ja varaus voidaan keskeyttää.

Kylpytynnyrin käytöstä ja sijoituksesta on sovittava etukäteen Pyhä-Luosto Matkailu Oy:n kanssa. Käytetyistä puista ja vedestä veloitetaan lisämaksu.

Majoituskohteen kohdekuvauksessa mainittu lemmikkieläinkielto ei takaa sitä, että kohde soveltuu allergisille.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana Pyhä-Luosto Matkailu Oy:lle. Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakkaalla on oikeus tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten Pyhä-Luosto Matkailu Oy:lle viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin. Jos asiakas ja Pyhä-Luosto Matkailu Oy eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Pyhä-Luosto Matkailu Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, myyristä, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla, tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Pyhä-LuostoMatkailu Oy ei vastaa esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Oikeudet hinnanmuutoksista pidetään.

Pyhä-Luosto Matkailu Oy varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Arvonlisävero on voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

TERVETULOA PYHÄ-LUOSTO ALUEELLE JA RENTOUTTAVAA LOMAA!

Pyhä-Luosto Matkailu Oy
Laukotie 1, 99555 Luosto
puh. 0207 303020
sähköposti: luosto@pltravel.fi