language

Maksaminen 

Pankkiohjelmalla

Etumaksu maksetaan heti pankkiohjelman kautta ja loppulasku tulee sähköpostiin. Eräpäivä 5 viikkoa ennen majoituksen alkua tai vaihtoehtoisesti voit maksaa koko laskun kerralla heti. Pankkiohjelman kautta maksettaessa ohjelma ei lisää automaattisesti lisämaksua maksettavaan summaan.

Maksukorteilla (Credit tai Debit korteilla)

Voit maksaa varauksesi etumaksun tai halutessasi koko summan Luottokunnan korteilla. Tarkista tilauksesi tiedot ja siirry maksamaan kortilla Luottokunnan sivuille. 

Visa- ja MasterCard-maksukortin takaosan allekirjoituspaneelin yhteydessä olevat kolme viimeistä numeroa ovat credit-kortin tarkistenumero kun taas debit-kortin numero ja tarkistenumero ovat kortin takana alareunassa erikseen. Valitse näistä haluamasi korttinumero ja tarkistenumero maksukenttiin. Paina  ”Hyväksy”-painiketta.

Todentamispalvelu: Jos maksukorttisi on rekisteröity Verified by Visa- tai MasterCard SecureCode -todentamispalveluun asiakkaan henkilöllisyys pystytään todentamaan luotettavasti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Sinut  ohjataan selaimesi erilliselle sivulle, jossa sinua pyydetään syöttämään henkilökohtaiset tunnukset todentamista varten. Tällöin kortinhaltijan tunnistetiedot eivät välity kauppiaalle. Kauppias saa vahvistuksen tunnistuksen onnistumisesta ja kortinhaltija puolestaan saa ilmoituksen ostosten hyväksymisestä sekä tilausvahvistuksen kauppiaalta.

Onnistuneen todentamisen jälkeen selaimesi ohjataan takaisin maksulomakkeelle tai myyjän palveluun. Todentaminen lisää maksamisen turvallisuutta.

Täytä kaikki tiedot huolellisesti. 
 

Laskulla

Mikäli haluat laskuvaihtoehdon, ota yhteys myyntipalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla. Nettivaraamossa ei ole mahdollista valita laskuvaihtoehtoa.