Pyhä-Luosto Matkailu Oy

Pyhä-Luosto Matkailu Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta majoituspalvelua Luoston hiihtokeskuksessa. Valikoimassamme on noin 130 hyvin varusteltua loma-asuntoa. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja toimitilamme sijaitsevat Luostolla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman viihtyisä loma-asuntoja Luoston ikikuusten katveessa, joissa kiireisen arjen keskellä sekä keho että mieli lepäävät. Voit valikoida juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan kohteen laajasta nettikaupan valikoimastamme.

Katso majoituskohteemme Pyhä-Luoston alueella

Perhejuhlista kokouksiin

Valikoimassamme on myös suuria ryhmämajoituskohteita, jotka mahdollistavat perhejuhlat sekä erilaiset kokous- ja koulutustilaisuudet. Tilauksesta saat majoille ruokapalvelut valmiiksi katettuna. Kauttamme tilaat niin aamiaiset, kokouskahvit, lounaat kuin myös juhlaillalliset.

Kysy lisää myyntipalvelustamme

Majoitustiedustelu

Toimitusjohtaja

Päivi Hannula
Sähköposti: paivi.hannula@pltravel.fi

Myyntipalvelu

puh. +358 (0)207 3030 20
sähköposti: luosto@pltravel.fi

Laita kiinteistösi tuottamaan

Etsimme jatkuvasti laadukkaita, vuokraukseen soveltuvia loma-asuntoja. Mikäli omistat lomakiinteistön Luoston alueella ja olet kiinnostunut vuokraustoiminnasta ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistamme.

Mökin omistajien liittymä

Mökin omistajan liittymässä pystyt hallinnoimaan varauksia, seuraamaan varaustilannetta ja tulostamaan raportteja.

Mökin omistajana pääset omistajan liittymään.